Τηλέφωνο Επικοινωνίας
2310 681092

Εταιρεία

Η εταιρεία Κ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ έχει παρουσία στην Ελληνική αγορά των ηλεκτρικών ειδών εδώ και 40 χρόνια. Η έδρα μας είναι στο 9ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας στην περιοχή Δερβένι - Θεσσαλονίκης. Στεγάζεται σε δύο (2) ιδιόκτητα κτίρια συνολικού εμβαδού 16.000 τετραγωνικών μέτρων κατασκευασμένα με ιδία κεφάλαια οπού λειτουργούν τα γραφεία και οι αποθήκες.

Η εταιρία εισάγει από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες μεγάλη γκάμα επώνυμων ηλεκτρικών συσκευών όπως πλυντήρια ρούχων και πιάτων, κουζίνες, ψυγεία, καταψύκτες, απορροφητήρες, εντοιχισμένες συσκευές και άλλα πολλά. Επίσης συνεργαζόμαστε με πάνω από 10 διαφορετικά εργοστάσια ανά τον κόσμο από τα οποία εισάγουμε συσκευές εγνωσμένης αξίας με την καλύτερη σχέση τιμής και αξίας (value for money) με το brand name ROBIN (σήμα κατοχυρωμένο).

Έχοντας ως πρώτο μας μέλημα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, φροντίζουμε να διατηρούμε συνεχώς επαρκείς ποσότητες συσκευών στις αποθήκες μας εξασφαλίζοντας έτσι ταχύτερες παραδόσεις προς τους πελάτες μας. Επίσης, προσπαθούμε συνεχώς να ανανεώνουμε και να εμπλουτίζουμε την γκάμα μας με καινούργια μοντέλα για να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας. Για αυτό το λόγο παρακαλούμε να επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα μας για την καλύτερη ενημέρωση σας.

View the embedded image gallery online at:
https://mavropoulos.gr/about-us.html#sigProId5edec1cc6e